Izvor: kurir.rs
21.07.2020 u 09:47
0

TEŠKA SUDBINA DOMAĆIH GLUMACA: Dečko je UPUCAO u GLAVU, posle PRESUDIO SEBI!

Glumac Branko Vidaković uhapšen je u subotu na Vračaru, kada je kod njega pronađeno više od 30 grama heroina.

Branko je priznao je policijskim istražiteljima da je dugogodišnji narkoman, tvrde mediji, i navode kako je glumac rekao da je droga bila za njegovu ličnu upotrebu pošto već dugo konzumira heroin, ali je policija ipak podnela krivičnu prijavu za prodaju.

Međutim, njegova koleginica koja je glumila u istoj seriji kao on nije imala laku sudbinu.

U pitanju je Ivana Panzalović koju je dečko upucao u glavu.

Glumicu Ivanu Panzalović u septembru 2017. godine verenik je pokušao da ubije pucavši joj u glavu, a onda je izvršio samoubistvo. Pogođena je metkom u glavu posle čega je usledila operacija, ali se na svu sreću oporavila.

Ljiljana Jakšić Salveta – partner je ostavio

Kada je u 52. godini saznala da je u drugom stanju, javila je partneru, ali je on odlučio da je upravo zbog toga ostavi. Zato se Ljiljana Jakšić Salveta sama odvažila da rodi ćerku i na početku šeste decenije odgaji Dariju.

Kada bi čovek znao gde bi pao, on bi seo. Ako bi se dotle išlo u razmišljanju, ljudi ne bi bilo. Isto tako, ja ću se potruditi da ostvarimo izuzetno blizak odnos i da je naučim mnogim stvarima u životu, da nauči da razume ljude oko sebe i njihove postupke i da nauči da je oprost nešto što je mnogo važno. Moraće da razume splet okolnosti i hiljadu razloga zašto ja nisam mogla nju da imam ranije, a jako sam je želela- iskrena je bila Ljiljana u razgovoru za jedan poznati list.

Nema sumnje da su ovi glumci koji su učestvovali u komadu „Kursadžije“ imali lošu sreću…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter