Izvor:
22.06.2017 u 18:10
0

TIKA ŠPIC U ŠOKU ZBOG ĐOŠINE SMRTI: Molio sam ga ne preteruje, da uspori, ali on me nije slušao!

Glumac Predrag Smiljković je jedva govorio od šoka, i nije mogao da veruje da više nema njegovog prijatelja i kuma Đoše

Njihove fore se godinama prepričavaju, bili su duet koji je zasmejavao Srbiju… Glumac Predrag Smiljković, poznatiji kao Tika Špic, šokiran je vešću da je preminuo njegov kum i prijatelj Bogoljub Mitić Đoša.

U seriji “Porodično blago” Đoša i Tika Špic su briljirali, a Smiljković, očigledno u šoku zbog gubitka prijatelja, jedva je smogao snage da progovori.

– Molio sam ga da ne preteruje, sa hranom, sa alkoholom… Da uspori malo. Ali on me nije slušao… Mnogo se osećam loše… Ja sam mu bio kum… Izvinite, nisam sposoban da pričam sada, možda nekom drugom prilikom – rekao je Smiljković.

Video:

informer.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter