Izvor:
22.06.2017 u 18:27
0

UDALA SE NASLEDNICA SVAROVSKI: Ova venčanica vredi 700.000 evra! (foto)(video)

Venčanica naslednice "Svarovski" imperije teška je 46 kilograma i košta 700.000 evra

Viktorija Svarovski je naslednica čuvene firme "Svarovski", pa je nekako bilo logično da njeno venčanje bude u duh dijamanata, sjaja, šljokica i venčanice koja je vredna preko 700.000 evra.

Viktorija Svarovski ima 23 godine i veoma je pozanata u Austriji kao pevačica.

Viktorija se udala za svog dugogodišnjeg partnera Vernera Murza u Trstu, a njihovoj proslavi je prisustvovalo 250 ljudi.

Naslednica poznate imperije je za najlepši dan u životu nosila venčanicu koja je teška 46 kg i koja je bila prepuna kristala. Dizajn venčanice je radio Majkl Kinko koji je sarađivao sa zvezdama kao što su Bijonse, Lejdi Gaga i Dženifer Lopez.

Haljina je laserski sečena i ima 500.000 Svarovski kristala.

Do oltara ju je ispratio njen otac Pol Svarovski koji zajedno sa ostatkom njegove mnogobrojne rodbine radi u čuvenoj kompaniji.

Vikotrija nije mogla da izdrži ceo dan da vuče 46 kilograma kristala sa sobom, pa se za goste i proslavu presvukla, tačnije tri puta.

alo.rs
foto;arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter