Izvor: Kurir.rs
24.05.2020 u 08:03
0

TRAGEDIJA! MISICA PREMINULA U 23. GODINI! Policija je BEŽIVOTNO TELO pronašla u stanu! (FOTO)

Finalistkinja Mis Univerzum Novog Zelanda 2018. godine Amber-Li Fris preminula je u 23. godini, potvrdila je njena agencija za talente. Imala je 23 godine.

Agencija se na Facebooku „s neizmernom tugom“ oprostila od „iznenadno preminule lepe i talentovane Vahin Amber-Li Fris“.

– Počivaj u miru, predivna damo – napisali su još.

Predstavnik novozelandske policije u Oklandu rekao je u petak za Foks njuz da je policija u ponedeljak dobila dojavu o iznenadnoj smrti, ali više informacija još nije dostupno.

Posle tragične vesti, mnogi se od misice opraštaju na društvenim mrežama, a objavu joj je posvetio i CEO Mis World Novog Zelanda Najdžel Godfri.

– Voleli smo je i poštovali je i bili ponosni što smo je nazivali prijateljicom, dugo posle završetka takmičenja – napisao je između ostalog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter