Izvor:
10.01.2017 u 19:02
0

Trnjem do zvezda: Primenite ovih nekoliko PRAVILA i postaćete kao NOVAK ĐOKOVIĆ!

Novak Đoković je u 2016. imao uspone i padove, plakao je, voleo, strastveno ljubio, pokazao je jednu novu stranu, ali svakako nam je dao razloga da ga cenimo i volimo još više.

Suze su okej

Tokom Olimpijskih igara, Huan Martin Del Potro savladao je Novaka već u prvom meču na kraju koga oba tenisera nisu mogla da zadrže suze. Novak je plakao kao kiša dok je izlazio sa terena, a pokušao je da ga uteši upravo Del Potro, ali je i on sam zaplakao tokom razgovora sa Novakom na mreži neposredno po završetku meča.

Novakova mama, Dijana Đoković nedavno je sumirala utiske godine koja je za nama i s obzirom da je Novak imao veoma stresnu godinu iza sebe, ona ne bi volela da se seća toga.

– Volela bih da zaboravim Novakove suze – rekla je Dijana Đoković.

Ne treba se stideti kad si slab

Novak je ove godine otvoreno govorio o svojim problemima, alii načinu na koji ih prevazilazi zbog čega je postao velika inspiracija.

– Kada Jelena i ja osetimo da udaramo glavom o zid, profesionalno ili privatno, psiholog Džim Ler je osoba na koju možemo da se oslonimo", otkrio je Novak Đoković detalje tokom predavanja Jelene Đoković, direktorke Fondacije "Novak Đoković" – koja je na Ekonomskom fakultetu pričala na temu "Upravljanje humanitarnim organizacijama".

On je pozvao i ljude da u magazinu "Original" pročitaju njegovu kolumnu.

– Na naslovnoj strani magazina je Džim Ler, svetski poznati psiholog s kojim sam radio. On nam je, u jednoj fazi našeg odnosa kada smo imali krizu, pre nekoliko godina dosta pomogao kako da se izvučemo – otkrio je Novak.

Kriza koja je pogodila Jelenu i Novaka desila se pre nekoliko godina, kada je Đokovićeva karijera naglo uzletela. U tim izazovnim trenucima, kada je Novaku trebala podrška, Jelena je morala da odluči da li će ga ispratiti i pojavila se sumnja u budućnost. Sve su, međutim, ubrzo rešili.

Ništa bez poljubaca

Da se izuzetno vole dokazuju i slike koje su snimljene 20. oktobra, dan pre zvaničnog rođendana, proslavili drugu godinu sina Stefana i to na predivnim plažama Marbelje. Ekskluzivne fotografije nastale na plaži dokaz su da je Đoković zaista najsrećniji u krugu porodice, a posebno uz suprugu Jelenu i sina Stefana. Jelena i Novak često upražnjavaju i jogu koja im pomaže da dođu u dodir sa sobom, sa ljubavlju, sa prirodom… Ti njihovi mali rituali pomažu im da pronađu sklad u karijeri, ali i u porodici.

Opustite se ponekad

U ovoj godini, on se i zabavljao, oženio je druga Viktora Troickog, udao je svastiku, dolazio je u Beograd više puta i veselio se uz najveće hitove, ali i obožavanog Tomu Zdravkovića.

Ne treba pokleknuti

Na početku ove 2017. Novak je odbranio titulu u Dohi, a čekaju ga odbrana titule na Australian Openu, Frenč Openu i Rolan Garosu, a navijamo da mu ova godina bude bolja nego prethodna. Iako je godina za njim bila puna izazova, on ni u jednom trenutku nije poklekao.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter