Izvor: KURIR
04.11.2022 u 20:53
0

TRUDNA MARIJA MIKIĆ OVAKO PROVODI TRUDNIČKE DANE! Ćerku od 3 meseca ne ispušta iz naručja, a sada ju je odvela i u studio!

Pevačica Marija Mikić se ubrzo nakon porođaja vratila poslovnim obavezama, a sada je ponovo u drugom stanju.

Ona je pre tri meseca dobila ćerku Đurđu, a sada je pokazala kako provodi vreme sa naslednicom u trudničkim danima. Naime, Marije je odlučila da svoju naslednicu sa tri meseca prvi put odvede u muzički studio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

Da situacija bude još slađa Marija je snimala pesmu držeći malu Đurđu sve vreme u rukama.

Marija Mikić
FOTO: PRITNSCREEN

– Danas sam sa mamom prvi put bila u studiju i pevale nove pesmice za naše drugare. Ljudiii koliko je ovo preslatko! – poručila je Mikićeva.

„Jao Bože, divne ste!“, „Ovo je nešto najslađe“, „Đurđa mala pevačica“, „Predivne ste“, „Pevaće i ona jednog dana sigurno“, samo su neke od reakcija koje je izazvala fotografijama iz studija.

Marija Mikić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, pre nekoliko dana Marija Mikić je otkrila da je ponovo u drugom stanju i da se oseća sjajno, a na pitanje kog je pola beba jasno poručila:

Marija Mikić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

-Postoji jedna osoba koja već zna, ali nama je bitno da je sve u redu kada stigne moj prenatalni test, kao što i jeste! A saznaćemo kada uspemo da se organizujemo od svih obaveza. Iskreno, ne žurim nigde i uživam! Malo mi je i zanimljivo da sam u neizvesnosti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter