Izvor: NAJŽENA.RS
29.03.2022 u 11:12
0

UHVAĆEN! Lice Eštona Kučera na 94. dodeli Oskara izazvalo ogromnu pažnju prisutnih

Lice Eštona Kučera na 94. dodeli Oskara izazvalo je ogromnu pažnju prisutnih

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na dodeli Oskara prisutan je bio i jedan od omiljenih holivudskih parova – Mila Kunis i Ešton Kučer.

Bračni par je blistao u glamuroznim izdanjima kakva i priliče ovakvim događajima, ali je Mila ovaj put ostala u senci svog supruga.

Na dodeli Oskara prisutan je bio i jedan od omiljenih holivudskih parova – Mila Kunis i Ešton Kučer.

Bračni par je blistao u glamuroznim izdanjima kakva i priliče ovakvim događajima, ali je Mila ovaj put ostala u senci svog supruga.

I dok neki raspravljaju da li je u pitanje samo starenje, neki su uvereni da je 44-godišnji glumac, baš kao i njegov kolega Bredli Kuper preterao sa botoksom. Isto otečeno lice i promena izraza prisutni su i kod Eštona, a malo je reći da su žene razočarane. 

Podsetimo, ljubavna priča Eštona Kučera i Mile Kunis počela je 2012., iako se poznaju od davne 1997. godine. Tada su zajedno snimali „Vesele sedamdesete“ u kojoj su glumili ljubavni par, ali je u tom periodu Mila imala samo 14 godina. Ešton je kasnije bio oženjen Demi Mur, a nakon razvoda ponovo je ostao blizak sa Milom. U to vreme ni ona ni on nisu bili raspoloženi za vezu, ali je hemija ipak bila nadjačala razum. Danas su u braku, imaju dvoje dece, a njihov brrak važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter