Izvor: ALO
15.07.2022 u 09:23
0

UŽIVA U LUKSUZNOM ŽIVOTU! Samo jedan detalj na Mariji Karan vredi tačno milion! (FOTO)

Lepa glumica Marija Karan podelila je na društvenim mrežama fotografiju sa letnjeg odmora

Marija Karan se otisnula na vodu, te pozirala za sve one koji je u velikom broju prate na Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RADA MANOJLOVIĆ PALA SA BINE! Hitna pomoć odmah reagovala

Vidimo je sa belim naočarama za sunce, crveno-belom majicom i interesantnim nakitom, dok jedan detalj posebno upada u oči.

U pitanju je muški sat na njenoj ruci marke „Roleks“ čija vrednost je tačno milion dinara, a nema sumnje da bi mnogi voleli da su na njenom mestu.

  

Lepa glumica i njen sin Leo donedavno su, podsetimo, živeli u iznajmljenom stanu, a nedavno su se preselili u luksuzni penthaus na Dorćolu, koji im je navodno kupio Marijin bivši muž, američki producent Džoel Lubin.

– Sav nameštaj je uvezen iz Italije. Marija je na useljenje zvala prijatelje, svi su se oduševili njenim novim domom – rekao je tada izvor blizak glumici za „Stori“.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter