Izvor: alo.rs
22.09.2023 u 09:28
0

MARIJA KARAN PONOVO STAJE NA LUDI KAMEN! Glumica se udaje za crnogorskog biznismena, a sa bivšim ima sina!

Glumica Marija Karan je već bila udata, kao i njen sadašnji izabranik Marko Gvozdenović

Glumicu Mariju Karan verio je crnogorsski biznismen Marko Gvozdenović,  a početkom februara 2021. godine Marija Karan zvanično se razvela od supruga Džoela Lubina, nakon sedam godina zajedničkog života. Da su i nakon bračnog rastanka ostali u dobrim odnosima, glumica nekada pokazuje na društvenim mrežama.

– Marija i Džoel su jako posvećeni roditelji, te su i pored razvoda rešili da ostanu u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog naslednika Marka Lea. Njih dvoje su ostavili sve ljubavne nesuglasice po strani i sada su samo usredsređeni da sin ne trpi zbog njihovog rastanka – rekao je izvor blizak našoj glumici svojevremeno.

U KUĆI ĐOKOVIĆA PRŽENJE JE ZABRANJENO: Evo šta Stefan i Tara zapravo jedu, a šta im baka Dijana nekad pravi

Holivudski producent i naša glumica brak su sklopili 2014. godine, a glamurozna svadba upriličena je i u Los Anđelesu i u Beogradu, gde su se na večnu ljubav zakleli u crkvi Ružici koja se nalazi na Kalemegdanu.Iako je njihova ljubav delovala idilično i kao ljubav za ceo život, nakon mnogobrojnih nesuglasica 2021. godine su podneli papire za razvod braka.

https://www.instagram.com/p/BkIahbuHmm3/

Iako o razlozima razvoda glumica nije javno pričala, mediji su ranije preneli da je glavni kamen spoticanja bio to što je Marija želela da se vrati poslu, a kako nije uspela da ostvari angažman u Holivudu, morala je često da putuje za Srbiju kako bi radila svoj posao. Uz to, zbog poslovnih obaveza koje je njen suprug Džoel konstantno imao, Marija je i na putovanja išla sama ili sa sinom, te je to rezultiralo da se vremenom udalje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter