Izvor:
11.11.2017 u 21:39
0

VEČERAS SE OČEKUJE SPEKTAKL: Lepa Brena u Beču napravila potpunu pometnju!

Najveća balkanska zvezda sa porodicom i ekipom od 60 ljudi, koji su zaduženi za njen koncert, stigli su u Beč i napravili potpunu pometnju!

Lepa Brena večeras će nastupiti pred publikom u Austriji, na koncertu za koji su karte razgrabljene u rekordnom roku.

Ono što je posebno čini srećnom jeste da je sa njom doputovala i njena porodica, koja joj je uvek bila najveći oslonac i podrška.

– Srećna sam što ću večeras nastupiti pred brojnom publikom. Sa mnom je cela moja porodica koja mi pruža podršku, rekla je Lepa Brena.

Za publiku u prestonici Austrije, pevačica je pripremila posebno iznenađenje.

Prvi put će joj se na bini pridružiti sin Stefan, koji je nedavno zaplovio u muzičke vode.

Brena će publici pripremiti pravi spektakl, a koliko su svi uzbuđeni zbog ovog nastupa govori i to što će austrijski mediji sve vreme pratiti njen nastup.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/lepabrenaa, Youtube/Printscreen/Lepa Brena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter