Izvor:
31.10.2019 u 10:10
0

VIKI MILJKOVIĆ OSTALA NA ULICI: Dok nameštaj za novi luks stan ne dođe,moraće da se snađe!

Violeta Viki Miljković na mukama zbog stanovanja jer je morala da izađe kuće, a nameštaj iz Turske za stan joj još nije stigao.

"Ja sam trenutno beskućnik. Iselila sam iz kuće, jer je takav bio dogovor, a još ne mogu da uselim u stan jer čekamo nameštaj koji treba da dođe iz Turske."

Kada stigne sav taj nameštaj bićeš kao sultanija?

-Ha,ha, ha, da, da baš tako. Ali sada sam trenutno sa Tašketom i sinom u jednom beogradskom hotelu. Još nekoliko dana bićemo u hotelu i uskoro stiže sav nameštaj. Ali, veruj mi da se po dogovoru nismo iselili iz kuće u kojoj smo do tada stanovali, ko zna kad bi se iselila. Trenutno smo kuća putujuća.

Očekujem iskren odgovor od tebe, da li su te uvredile izjave modnog kritičara Saše Vidića, poput „Vidi Mukice kako se obukla“…?

– Ne, zaista ne. On je meni čak i simpatičan, po tome koliko lupa gluposti. Meni generalno u životu nije bitno šta se kaže, već ko ti to nešto kaže. A, to ima kod mene veliku težinu. On jednostavno nema kredibilitet da mene uopšte spomine, njegove reči nemaju kredibilitet. Ja uopšte ne razmišljam o njemu.

kurir.rs
Foto:
Instagram/viki_miljkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter