Izvor: KURIR/ALO
15.10.2022 u 10:35
0

VOJAŽ SMUVAO ĆERKU FUDBALERA?! Šuška se da je reper sa njom u VEZI, izgleda kao AVION, a evo čime se BAVI!

Domaća javnost brujala je o raskidu repera Mihajla Veruovića Vojaža i pevačice Anđele Ignjatović Breskvice, a potom i vezi sa Đinom Džinović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SLOŽIĆE SE SVAKI RODITELJ JEDNOG TINEJDŽERA: Nataša Bekvalac konačno progovorila o odnosu sa ćerkom Hanom

Priče o romansi sa Đinom Đinović podgrejao je najpre zajednički snimak iz njenog kreveta, potom i pojavljivanje na premijeri serije u kojoj reper igra glavnog junaka.

Iako su oboje tvrdili da su samo najbolji prijatelji, nedavno su se pojavile informacije da je i ovoj ljubavi došao kraj.

Ipak, izgleda da Mihajlo nije dugo patio! U krugovima poznatih već sada se pojavila priča da reper ljubi ćerku čuvenog fudbalera Ljubomira Vokrapića. Njegova navodno nova devojka je Lara Vorkapić se duže vreme bavi pevanjem i već je objavila nekoliko pesama, piše Alo.

Atraktivna brineta živi u Majamiju, odakle se često hvali životom na visokoj nozi, skupocenom garderobom, nakitom i automobilima.

Vojaž se ovim povodom još uvek nije oglasio.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter