Izvor:
09.10.2018 u 20:59
0

ZA MESEC DANA POSTAJE MAJKA: Ivana Selakov otkrila da li će njen verenik prisustvovati prođaju!

Ivana Selakov za mesec dana ostvariće se u ulozi majke. Ona i njen nevenčani suprug Predrag Mirković postaće roditelji devojčice, a pevačica je presrećna što joj se konačno uočava trudnički stomačić.

– Sad sam dobila i pravi stomačić. Sve do sad je bilo ono kao: "Je l' se ugojila ili šta joj je? – ispričala je Ivana i otkrila da se nije puno ugojila, iako je mislila da hoće.

– Ja sam se plašila jer sam ja sklona gojenju, plašila sam se da ću dobiti sto kila, ali nisam – za sada deset, što je super, još neke dve-tri do kraja, što je po tim nekim trudničkim standardima idealno – objasnila je lepa trudnica i otkrila da li će u porođajnoj sali imati Peđinu podršku.

– Neće biti na porođaju. Mislim da bi on kao u onim filmovima padao u nesvest. Sto posto bi mu se slošilo! Ja sam ga pitao: "Je l' hoćeš", rekao mi je: "Ne, biću tu, ali neću biti u sali, stvarno – iskrena je bila Ivana, koja smišlja koje ima će dati bebi.

– Uzeli smo pravoslavni kalendarčić. Koliko vidim jako su moderna kratka imena. Biće nešto što je u skladu sa tradiocijom, ali i moderno – dodala je ona.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter