Izvor:
16.05.2019 u 05:48
0

ZA OČAS POSLA ZARADILA 1.000 EVRA: Atraktivna plavuša otkrila kako je ZARADILA BASNOSLAVNU SUMU NOVCA! (FOTO)

Pevači se, u današnje vreme, dele na one koji oberučke prihvataju bakšiš i na one koji sa gnušanjem govore o ovom vidu zarade, smatrajući ga nedostojnim.

Tijana Dapčević, sa druge strane, više naginje ka drugoj grupi, ali ne krije da je jednom prilikom dobila neverovatan bakšiš.

U kafani nikada nisam dobila bakšiš, ali jesam jednom prilikom na jednom događaju, kada sam jednom gospodinu zapevala na uvce – otkrila je ona nedavno.

Tada mi je za nekoliko sekundi dao 1.000 evra, i to je najveći bakšiš koji sam dobila. Inače, ja ne znam da uzimam novac na taj način, valjda zato što nemam puno iskustva u kafani sa takvim načinom pevanja. To jedonekle i normalno jer se ne bavim narodnom muzikom – zaključila je Tijana.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter