Izvor: Happy BSC
25.10.2021 u 11:08
0

ZA SAMO JEDNO VEČE ZARADILA 14.000 evra: TEA OVAJ HIT PEVALA SKORO 50 PUTA

Poznato je da pevači najveći bakšiš dobijaju na romskim svadbama.

Tea je u subotu imala tezgu na romskoj svadbi u Berlinu. Pevačici je vrtoglavo skočila popularnost nakon hita koji je snimila.

Pevačica Tea Tairović napravila je haos pesmom „Hajde“ zbog koje pljušte novčanice na skoro svakom nastupu.

PROČITAJTE JOŠ:ŽELJKO ŠAŠIĆ: A šta misliš da mene moja ćerka sluša? Ne daj Bože da bude kao Dara!

Internet je pun klipova na kojima Tea pored mikrofona drži i novčanice u ruci, a sada je navodno uzela čak 14.000 evra na jednoj svadbi.

 Kada je zapevala ‘Hajde’ svi su skočili i počeli da je kite evrima! Ruke su joj bile pune para. Svi su naručivali samo tu njenu pesmu. Brojao sam, otpevala je ‘Hajde’ 47 puta – rekao je izvor sa veselja i dodao:

– Čuo sam na kraju večeri da je dobila bakšiš 14.000 evra! – dodaje izvor.

Podsetimo, pevačica se nije preterano potresla nakon intimnog snimka, a istakla je i da joj zbog nagle popularnosti pojedine pevačice sabotiraju karijeri i to iz čiste ljubomore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter