Izvor:
23.01.2019 u 15:54
0

ZVEZDA JE ROĐENA: Prodavao banane na zemunskoj pijaci, pevao u Knez Mihajlovoj, a sada je SENZACIJA! (VIDEO)

Petra Jojića-Perčolija publika je upoznala kao učesnika jednog muzičkog takmičenja, a pažnju javnosti privukao je svojim izgledom i vokalom, koji neodoljivo podseća na Zdravka Čolića.

Naime, Perčoli je beogradskoj publici poznat od ranije, jer je imitacije Zdravka Čolića izvodio u glavnoj beogradskoj ulici, kako i sam tvrdi, za bakšiš.

Talentovani pevač, tokom gostovanja na TV Happy, govorio je o svom, po svemu sudeći, trnovitom životnom putu, ali i otkrio da je svojevremeno prodavao banane na zemunskoj pijaci:

– Istina je, prodavao sam banane, ali sam sve vreme pevao hit "Banane, banane". Ali ne samo to, pevao sam u Knez Mihajlovoj pesme Zdravka Čolića, Harija Mata Harija, Dina Merlina. Bakšiš su mi davala uglavnom gospoda, bilo je i po 1.000 dinara – priznao je Jojić.

Milomir Marić preneo je Perčoliju pozdrave direktno od njegovog idola, Zdravka Čolića, koji mu je tim putem dao blagoslov:

– Izuzetna mi je čast! On je za mene uvek bio veliki gospodin. Jedina mega zvezda na našim prostorima, i dalje je veliki – rekao je pevač vidno ganut.

Gostovanje iz jutarnjeg programa detaljnije pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter