Izvor: Kurir.rs
11.10.2023 u 21:31
0

VIŠE OD 20 GODINA SVAKOG DANA JEDE ISTI OBROK: Evo kako VIKTORIJA BEKAM održava VITKU LINIJU

U čemu se krije tajna vitke linije 49-godišnje pevačice i modne dizajnerke Viktorije Bekam? Pitanje je koje je zanimalo brojne žene, a njen suprug Dejvid progovorio je o tome kako se ona zapravo hrani. Bivši fudbaler tako tvrdi da voli da eksperimentiše u kuhinji, a da njegova supruga retko odstupa od svog jelovnika.

„Kada je hrana u pitanju, zvučaću poprilično dosadno. Šta mi se sviđa? Pa volim tost od žitarica sa solju„, odgovorila je Viktorija na pitanje šta najviše voli jesti. Dodala je i kako je noćna mora svakom restoranu jer je jako izbirljiva i njena lista namirnica je dosta skromna.

„UHODILA SAM GA“: Viktorija Bekam otkrila kako je smuvala najpoželjnijeg fudbalera

Od detinjstva ne jede crveno meso i mlečne proizvode, a na njenom jelovniku svaki dan je povrće kuvano na pari kojeg začini samo sirćetom. Rekla je kako jako pazi šta jede i to još od vremena kada je nastupala s devojkama iz grupe Spice Girls. Tada su na turnejama širom sveta obilazile brojne vrhunske restorane, a Viktorija se suzdržavala od ugljenih hidrata i kaloričnih jela, a tome je verna i danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

„Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekime ko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuvano povrće, retko će napraviti izuzetak. Jedino kada je htela pojesti nešto s mog tanjira bilo je kada je nosila našu ćerku Harper i to je bilo neverovatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sećam se o kojoj je hrani reč, no znam da to nije jela od tada“, rekao je Dejvid.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter