Izvor: Telegraf
11.10.2023 u 20:45
0

NJEGA JE DEVITO ANGAŽOVAO DA MU PEVA NA SVADBI: Pevač sve potvrdio, pa otkrio jedno, detalji venčanja su MISTERIJA

Njegovu svadbu obeležio je jedan neobičan zahtev, a to je da sve zvanice mne smeju da objavljuju fotografije sa istog.

Reper David Ljubenović poznatiji kao Devito nedavno se venčao u potpunoj tajnosti svojom dugogodišnjom partnerkom.

Njegovu svadbu obeležio je jedan neobičan zahtev, a to je da sve zvanice mne smeju da objavljuju fotografije sa istog. Oni su morali da potpišu ugovor o tajnosti, kako ni jedna informacija ne bi dospela u javnost.

Na venčanju kod repera mnogo njegovih prijatelja se latilo mikrofona, ali je za goste najpre bio zadužen Peđa Jovanović poznatiji kao Peđa Blizanac.

OVAKO IZGLEDA DEVITO! Treper uhvaćen bez FANTOMKE!

Peđa je potvrdio da je pevao kod Devita na svadbi ali nije želeo da otkriva detalje.

– Tačno je da sam pevao ali žao mi je, ne mogu da vam dam dalje nikakve informacije, mladenci su me zamolili. Hvala na razumevanju! – rekao je kratko Jovanović.

Podsetimo, Devitova svadba, inače, održana je u jednom beogradskom restoranu gde poznati često održavaju razna slavlja, a ovo veselje je bilo posebno zbog uslova koje su mladenci imali.

Naime, gosti su morali da potpišu ugovor o poverljivosti, odnosno papir kojim su se obavezali da u toku proslave neće koristiti mobilne telefone, pa tako niko nije fotografisao repera bez maske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter