Izvor: SD.RS
08.09.2023 u 12:16
0

VOLELA GA I PRE POPULARNOSTI: Supruga Alekse Avramovića je među najlepšim ženama sportista! (FOTO)

Sportisti su uvek bili miljenici devojaka, a kada su deo reprezentacije, kao što je Aleksa Avramović, to je samo još jedan poen više za njih.

Avramović je godinama gradio blistavu košarkašku karijeru. Upravo zato je, zasluženo, poneo titulu jednog od zapaženijih igrača u prošloj četvrtfinalnoj utakmici na svetskom prvenstvu u košarci.

ZOVE SE KAO MNOGE SRPKINJE: Za Điđi Hadid zna ceo svet, ali samo retki znaju njeno pravo ime

Njegov veliki talenat je neosporan, ali bez muke i truda koji godinama ulaže u sportsku karijeru sigurno ne bi došao na mesto na kojem je sada.

Osim odlične igre, Aleksu su mnoge devojke primetile i zbog fizičkog izgleda, ali retko ko zna da je njegovo srce već ukrala jedna lepotica.

Košarkaš Partizana i srpski reprezentativac Aleksa Avramović često sa tribina bodri Teodora, za koju kažu da je jedna od najlepših žena srpskih sportista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksa Avramovic (@aleksaavramovic)

Posebnu pažnju su privukli kada su se prošle godine venčali. Svadba je bila u njihovom rodnom Čačku, a mlada je blistala u vrlo sofisticiranoj zatvorenoj venčanici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksa Avramovic (@aleksaavramovic)

Oni su gala proslavu organizovali u Čačku uz prisustvo brojnih Aleksinih bivših i sadašnjih saigrača, rodbine i prijatelja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter