Izvor: KURIR.RS
06.02.2023 u 17:02
0

VRATIO SE IZ AUSTRALIJE I OTIŠAO PRAVO KOD NJE! Katarina se pohvalila poklonom od Darka Lazića, sve PUCA OD LJUBAVI! (FOTO)

Darko Lazić, od kako je stupio u vezu sa Katarinom, gotovo da se ne odvaja od nje i svako razilaženje im jako teško pada.

Pevač se odvojio od svoje izabranice kako bi otišao na turneju, a kada se vratio, došao je pravo kod nje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SNAJKA GOCE BOŽINOVSKE VAŽI ZA LEPOTICU! A sada je pokazala svoje PRIRODAN izgled! Ovako Bojana izgleda bez TRUNKE ŠMINKE!

Lazić, odmah po povratku iz Australije otišao je kod Katarine i iznenadio je buketom cveća, što je ona odmah i podelila na Instagramu.

Darko Lazić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Katarna je ponosno pokazala poklon iznenađenja, ali i slikala se sa njim što je takođe podelila na svom storiju, a sve implicira da im ljubav i dalje cveta.

Darko Lazić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter