Izvor: Sputnjik
17.05.2023 u 18:21
1

ZAMALO TRAGEDIJA! „Nemilosrdna potera“ za Harijem i Megan: Više sudara tokom jurnjave po Njujorku (VIDEO)

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan bili su umešani u „skoro katastrofalnu“ jurnjavu automobila u kojoj su učestvovali paparaco fotografi, saopštio je danas portparol princa.

-Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je višestrukim bliskim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije -navodi se u saopštenju, prenosi Rojters.

URNA LANE TOKOVIĆ BIĆE IZLOŽENA U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA! Njena bliska prijateljica potvrdila: Zaslužila je to!

Slike koje su se pojavile na društvenim mrežama prikazuju Harija, Megan i njenu majku Doriju Ragland u taksiju.

Dodaje se da se incident dogodio nakon što su Hari i Megan prisustvovali jučerašnjoj ceremoniji dodele nagrada u Njujorku.

Princ Hari već duže vreme govori o svom besu zbog uticaja medija na smrt njegove majke princeze Dajane koja je poginula u saobraćajnoj nesreći dok je bežala od paparaca u Parizu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZAMALO TRAGEDIJA! „Nemilosrdna potera“ za Harijem i Megan: Više sudara tokom jurnjave po Njujorku (VIDEO)”

  1. Krvožedni paparaci. Smatraju da ništa nisu uradili niti postigli u profesiji ako nije pala nečija krv ili glava. Tek tada su zadovoljni sobom i svojim radom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter