Izvor: happybsc
09.09.2023 u 13:28
0

ZAMALO UMRLA ZBOG LEPOTE: Traumatično iskustvo poznate pevačice -prežvela pakao zbog operacije želuca

Pevačica Indi Aradinović, koja je izgubila pozamašan broj kilograma nakon operacije želuca, otkrila kako se sada oseća

Pre nekoliko godina pevačica Indi Aradinović je išla na operaciju želuca tokom koje su nastale brojne komplikacije. Indi je dugo bila u opasnosti, nakon čega je krenuo dug i težak oporavak. Sada izgleda bolje nego ikada, a o „receptu za liniju“ danas kaže:

TAJNO VENČANJE ANĐELKE PRPIĆ! Glumica se juče udala za izabranika Marka! Ovo su detalji intimne ceremonije!

-Recept moje dobre linije je da sam se operisala pre tri godine, jedva preživela zarad lepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem“, rekla je Indi, a potom otkrila i kakva je situacija kada je ljubavni život u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐈𝐍𝐃𝐘 (@indy_ara_indira)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter