Izvor: KURIR.RS
28.03.2023 u 09:00
0

ZAPALILA REGION SCENAMA IZ KADE! Milica Jokić se kupa u mleku, a evo šta na sve to kaže njen dečko Luka Dačić

Milica Jokić dugo je u vezi s Lukom Dačićem, sinom Ivice Dačića, koji joj je i velika podrška u poslu.

 

On čak prisustvuje i snimanju spotova, pa je tako iza kamere ispratio i scene u kojima se njegova devojka kupa u kadi punoj mleka. Upravo ovaj kadar svi i komentarišu, a Milica za Kurir otkriva kako je Luka na sve to reagovao.

– Luka je neko ko i te kako razume moj posao što mi je jako bitno. Ne smetaju mu scene iz kade o kojima se toliko priča. On je došao na snimanje spota da vidi kako sve protiče i bio mi najveća podrška tokom rada na ovom projektu- rekla je Milica, koja je oduševljena kako j e publika prihvatila njenu novu pesmu „To mogu ja“.

– Srećna sam i ponosna na ovaj projekat koji je konačno ugledao svetlost dana. Sa nestrpljenjem sa čekala da pesmu svi čuju. Verujem u ovu nju i spremam nove projekte – poručila je Jokićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter