Izvor: KURIR/ALO
04.01.2023 u 16:03
0

„ŽELIM DA SE ZALJUBIM!“: Emina Jahović priznala šta priželjkuje u ovoj godini

U ponoć sam poželela da volim i budem voljena, kaže Emina Jahović.

Pevačica je u najluđoj noći bila sa porodicom i prijateljima u Istanbulu, pa joj je samo falio gospodin pravi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Tradicija nam je da svi zajedno slavimo Novu godinu. Tako je bilo još dok sam bila dete. Prvo smo porodično dočekali 2023. godinu, a ja sam posle izašla sa prijateljima koji su došli iz Srbije – priča Jahovićeva.

Ona dodaje da je deci ispunuila sve želje, te da ih je obradovala poklonima o kojima su maštali. Njeni sinovi Jaman i Javuz su tinejdžeri, pa pevačica nije morala da angažuje najpoznatijeg deku sa belom bradom da im podeli poklone.

– Moja deca su verovala u Deda Mraza kada su bila mala, ali sada, kada su porasli znaju ko im kupuje poklone. A ja ni kao dete nisam verovala u njega. Pevačica uskoro pakuje kofere i sa porodicom ide na zimovanje u Austriju.

– Porodično idemo na skijanje. Radujem se tome, jer se tada okupimo svi – mama, brat i sestra sa porodicama. Uživamo sa decom u zimskim igrama, skijanju, grudvanju i sankanju. To su neki od najlepših momenata u mom životu – završava Emina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter