Izvor: JADRANNOVI.ME/Opština Herceg Novi/HAPPY BSC
04.01.2023 u 15:56
0

NAJVEĆA ZIMSKA TURISTIČKA MANIFESTACIJA! 54. Praznik Mimoze u Herceg Novom od 17. februara do 04. marta

Najveću zimsku turističko-propagandnu manifestaciju u Crnoj Gori otvoriće i zatvoriti koncerti regionalnih muzičkih zvezda u Igalu – na otvaranju u petak, 17. februara nastupiće Marija Šerifović, a na zatvaranju u subotu, 04. marta Toni Cetinski.

Koncertu otvaranja prethodiće defile Gradske muzike, Mjesne muzike Đenović, mažoretki i trombonjera, a zatvaranju velika međunarodna karnevalska povorka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tradicionalna Fešta od mimoze, ribe i vina na hercegovskoj rivijeri biće održana 18. februara, a istog datuma je u planu i prvi maskenbal.

Direkcija Praznika mimoze, koji čine predstavnici Opštine Herceg Novi, lokalne Turističke organizacije i Javne ustanove kulture „Herceg-fest“, definisao je zabavne, kulturne i dječije programe koji će biti održani u okviru 54. izdanja festivala, a detalji kompletnog programa biće potvrđeni i predstavljeni javnosti na konferenciji za novinare sledeće sedmice.

Promocija 54. Praznika mimoze je počela događajima u Beogradu i Novom Sadu i promo događaju u Sarajevu. Festival je i najavljen u okviru promocije zimske sezone na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, na kojem je Turistička organizacija Herceg Novi nastupila zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i drugim lokalnim turističkim organizacijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter