Izvor: Kurir.rs
27.07.2023 u 14:55
0

DADILJA JU JE ZLOSTAVLJALA, A BIVŠI SILOVAO SA ŠESTORICOM DRUGOVA: Život najfatalnije plavuše koja se 7 puta razvodila bio je STRAVIČAN

Pamela Anderson, jedna od omiljenijih plavuša Holivuda postala je poznata nakon što je izabrana za naslovnu stranu magazina Plejboj u februaru 1989. godine.

Nakon toga se glumica se često pojavljivala na naslovnici ovog magazina, zbog čega je oborila i rekord časopisa kao najprisutnija zvezda na početnoj strani.

PAMELA ANDERSON POSLALA PORUKU KOJA JE UZDRMALA HRVATSKU: Potreban vam je politički potres, izađite iz nacionalisticke prošlosti i vratite se u budućnost!

Pamela Anderson koja je u januaru napunila 55 godina, a široj javnosti postala poznata 1991. godine, budući da je kao Lisa glumila u prve dve sezone nagrađivane serije ABC televizijske kuće, po imenu „Home Improvement“. Svetsku slavu je stekla kao Si Džej Parker popularnoj seriji „Čuvari plaže“, nakon čega je ostala zapamćena kao seks simbol.

Pohađala je Highland Secondary školu u Komoksu, u Britanskoj Kolumbiji. Za vreme srednje škole, bavila se odbojkom. Diplomirala je 1985. a 3 godine kasnije preselila se u Vankuver, gde je počela da radi kao instruktorka fitnesa.

1989. godine Pamela je otišla na fudbalsku utakmicu koja se održavala na BC Place stadionu u Vankuveru, kada su je snimile kamere kako nosi majicu sa logom poznate pivare Labatt. Proizvođač piva ju je ubrzo posle toga zaposlio kao promoterku i modela za njihove reklame. Inspirisan tim događajem, njen tadašnji dečko, Den Iličić je napravio poster sa njenim likom i prozvao ju je Blue Zone Girl.

Oborila rekord Plejboja

Nakon što je 1989. pozirala prvi put za Playboy preselila se u Los Anđeles, kako bi se posvetila karijeri manekenke. Magazin ju je ponovo izabrao za modela u februarskom izdanju 1990. godine. Pamela se nakon toga podvrgla plastičnoj operaciji uvećanja grudi, a posao modela za Playboy je obavljala naredne dve decenije.

Pored toga što je oborila rekord ovog magazina, kao žena koja se najviše puta pojavila na njegovoj naslovnoj strani mesečnih izdanja, Pamela je učestvovala u stvaranju i nekoliko specijalnih izdanja. Usledili su razni angažmani – na polju glume, modelinga, snmanje muzičkih spotova.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter