Izvor: HAPPYBSC
08.01.2024 u 03:11
0

ZLATNI GLOBUS 2024: Openhajmer opravdao očekivanja Barbi podbacila

Mogu li Barbi i Openhajmer ponoviti uspeh na blagajnama na Globusu? Ili bi se Ubice cvetnog meseca i Jadnici mogli ušunjati? Evo gde mislimo da bi velike filmske nagrade mogle da idu:

Holivud riporter je otkrio da će Globusi videti pojačane mere bezbednosti samo u slučaju bilo kakvih protesta vezanih za rat Izrael-Gaza. „U ovom trenutku nismo svesni bilo kakvih pretnji događajima ili njegovim učesnicima; međutim, svesni smo događaja u svetu“, rekao je poručnik policije Beverli Hilsa Renato Moreno. „Kao rezultat toga, zaposlili smo dodatno policijsko osoblje.

Izraelska organizacija za zastupanje talaca Bring Them Home navodno pokušava da natera zvezde da nose žutu traku kako bi pozvale na bezbedan povratak izraelskih talaca.

 

Zvezde se okupljaju na Crvenom tepihu i u sali ceremonija svečane dodlele jedne od najznačajnijih filmskih nagrada koja je ujedno i najbolji predskazatej dobitnika Oskara trebalo bi uskoro da počne.

Delovalo je kao da se u poslednjem trenutku pokušava naći domaćin za večerašnju ceremoniju koju je komičar Džo Koj najavio krajem prošlog meseca za samo nekoliko nedelja. On je ime koje će biti manje poznato većini koja možda nije upoznata sa njegovim standup specijalitetima i glavnom ulogom u komediji Uskršnja nedelja iz 2022.

Malo je verovatno da će Koj biti tako kiselkast kao Riki Džervejs ili subverzivan kao prošlogodišnji Džerod Karmajkl, umesto toga će tražiti nešto malo lakše svarljivo za mase, obećavajući slavljenički ton.

Ranije ove nedelje je rekao za Varieti: „Idem da se podsmevam, ali želim to da uradim na način na koji još uvek slavimo. Industrija je teško pogođena. Holivud se potresao. Svi su se potresli. Nisu to bili samo pisci. Nisu bili samo glumci… Pa, hajde da slavimo. Hajde da uživamo u ovome. Imamo sjajnu svirku. To je pristup koji želim da imam na ovome. Ovo je veliki trenutak za sve nas.”

Neke od najboljih odvenih kombinacija na dodleli

Ona je stigla u bojama planetranog mega hita. Očigledno da još uvek nije zadovoljna što je Barbie-pink ostala u prošlosti, evo Margo Robi aka Barbie u Armani izgledu koji su ljubitelji interneta Mattela naveli kao reinterpretaciju Barbie Superstar iz 1977. Ne treba da se čudimo – prati još jedan ružičasti Barbi izgled. Njen film je jedan od favorita večerašnje dodele.

I PRVE VAŽNE NAGRADE STIŽU

POBEDNIK: Robert Dauni Džunior (Openhajmer) – nagrada za najboljeg muškog sporednog glumca

„Uzeo sam beta blokator tako da će ovo biti lako“, kaže Robert Dovnei Jr na početku svog govora . On je uzbudljivo prisustvo na sceni, kao i izuzetno samosvestan, šaleći se da je sledio savet svog tima tako što je ponovo započeo karijeru radeći nešto suptilno van MCU-a.

Dok je Čarls Melton osvojio sve nagrade kritičara do sada za majski decembar, ova pobeda je podsetnik da bi Dovnei Jr mogao poneti velike nagrade u ovoj kategoriji.

Da’Vine Džoi Rendolf osvaja svoj prvi Zlatni globus za sporednu žensku ulogu – za film Holdovers

 

NAJBOLJA GLUMICA U SERIJI

Ali Vong (Govedina) – glumica u ograničenoj seriji, antologijskoj seriji ili TV filmu

Ali Vongovoj je ovo  prva nominacija i prva pobeda za živahnu Netflik seriju, lako predvidljiv pobednik u kategoriji emisija koje se nisu baš uhvatile na isti način. Standup je postao vodeća dama. Ona je prva žena azijskog porekla koja je nominovana u ovoj kategoriji, a kamoli da pobedi.

NARAVNO ZA SERIJU GOVEDINA TO NIJE POSLEDNJA NAGRADA

Steven Ieun Govedina ( Beef) – glumac u ograničenoj seriji, antologijskoj seriji ili TV filmu

Još jedna zaslužena pobeda Beef-a ovde sa Minarinim Jeun koji je pobedio za svoju prvu nominaciju za Globus pobedivši Jona Hamma i Davida Oielovoa. To je snažan početak za Netflik, strimer koji se ponešto mučio sa TV nagradama poslednjih godina.

SNAŽNA NOĆ ZA NETFLIX

Snažna NetflikS noć se nastavlja tako što Elizabet Debicki pobeđuje Meril Strip i Kristinu Riči zbog uloge princeze Dajane u Kruni. Preplavljenom Debicki ponestaje ljudi da se zahvali, ali lepo je videti govor iz svoje glave, a ne parče papira.

Matthev MEKfadien (Succession) – muški sporedni glumac u TV seriji.
Iznenađujuće smešan uvod od voditelja Keri Russell i Rai Romano . Ko je znao! Lakše je predvideti da je neko iz Sukcesije pobedio u ovom meču, a Metju Mekfadijen je bio najzaslužniji pobedivši Alana Ruka i Aleksandra Skarsgarda. Macfadien počinje tako što kaže koliko je uživao u igranju „ljudske masne mrlje“, a završava koliko mu nedostaje produkcija.

POBEDNIK U KATEGORIJI NAJBOLJI GLUMAC U TV SERIJI ILI KOMEDIJI

Džeremi Alen Vajt

Uvek je šok podsećati se da je The bear klasifikovan kao komedija od strane Globusa, ali manje je šok videti glavnog glumca na sceni, što je njegova druga pobeda u hvaljenoj emisiji. „Mora da sam uradio nešto dobro u ovom životu što sam bio u vašem društvu“, kaže on odajući počast svojoj glumačkoj ekipi. Mogla bi biti prva od nekoliko pobeda za Medveda.

x/princsreen

NAJBOLJI STRANI FILM ANATOMIJA PADA

Još jedna velika pobeda francuskog trilera o misterioznoj smrti koju je pratio 50 Cent, obezbeđujući svoje mesto kao pravi takmičar koji vodi do Oskara. Rediteljka Džastin Trit odala je počast glumačkoj ekipi, uključujući psa Snupa: „Hvala što ste svoj

NAJBOLJI GLAVNI GLUMAC U SERIJI JE KIRAN KALKIN ZA SERIJU NASLEĐE

Ovde nije iznenađujuće teška kategorija u kojoj je Kieran Culkin pobedio Brajana Koksa i više favorizovanog Džeremija Stronga. Zanimljivo neugodan Culkin kaže onima koji mu aplauju da sjednu prije nego što se izvine što je podrignuo i održao jedan od najprisutnijih govora večeri

I EVO GA Krostofer Nolan dobitnik Globusa za Openhajmera

Šesta nominacija i prva pobeda ovde za Kristofera Nolana koji je primio nagradu od Meta Dejmona i Bena Afleka. Teška kategorija u kojoj je Nolan pobedio Gretu Gervig i Martina Skorsezea.  On drži promišljen govor, prisećajući se svog poslednjeg puta na sceni, prihvatajući nagradu Hita Ledžera nakon njegove smrti, nazivajući to „komplikovanim i izazovnim“ iskustvom.

Tada i sada, zapeo je za oko Roberta Daunija mlađeg, kome se zahvaljuje za njegovu ulogu u industriji i u njegovom filmu. Put do njegovog prvog Oskara za najboljeg režisera odavde izgleda prilično direktan

EMA STONE JE NAJBOLJA GLUMICA U KOMEDIJI

Ovo je drugi globus za Emu, ovog puta za film Jadne stvari veoma zaslužena nagrada za njen neverovatan rad u Jadnicima, pobedivši Margot Robi i Dženifer Lorens. Ona drži veoma šarmantan govor, rekavši da će „zauvek biti zahvalna“ što je upoznala režisera Iorgosa Lantimosa i nazvala svoj film rom-komom, ali između čoveka i sveta. Stoun je večeras nominovana i za ulogu u filmu Prokletstvo.

druga velika nagrada za openhajmera

Još jedna velika pobeda Openhajmera, pobeda Silijana Marfija protiv Leonarda Di Kaprija i Bredlija Kupera. „Imam li ruž po celom nosu?“ Marfi pita publiku nakon što je pokušao da ga očajnički obriše na putu gore. „Jedna od najlepših i najlepših stvari u vezi sa glumačkim poslom je da ovo

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter