Izvor:
21.03.2018 u 17:32
0

ADVOKAT ZORANA MARJANOVIĆA ZA HAPPY TV: Janu mogu da ispituju samo psiholozi i psihijatri!

Viši sud u Beogradu vratio je tužilaštvu na dopunu istrage optužnicu protiv Zorana Marjanovića i naložio da sasluša njegovu ćerku Janu, koja je bila na nasipu 2. aprila 2016. u vreme kad je, kako se sumnja, on ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović.

Gostovanje jednog od advokata koji zastupaju Marjanovića u jutarnjem programu Hepi televizije, Stefana Jokića, razotkrilo je nove detalje o istrazi ubistva.

Tužilaštvo ima rok od tri dana da donese naredbu o dopuni istrage, avokati smatraju da bi Jana mogla da bude ključni svedok, posle čijeg svedočenja će Zoran biti pušten iz pritvora:

– Psiholozi i neouropsihijatri razgovaraće sa malom Janom, jer sa njom ne može da razgovara bilo ko. U optužnici ne piše da je mala Jana bila 10 ili 15 metara od mesta zločina, ali svakako je jedina osoba koja je bila na mestu ubistva i može umnogome da pomogne da se slučaj reši – rekao je Jokić i dodao da odbrani nisu dati svi detalji iz pretkrivičnog postupka, te da su u nemogućnosti da adektvatno delaju.

Ostanite uz televiziju Hepi i pratite rasplet ubistva Jelene Marijanović.

Happytv.rs.
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter