Izvor: Tanjug
30.07.2021 u 15:48
0

AKCIJA „GNEV“ SE NASTAVLJA! Zaplenjena ručna bomba, mačeta i narkotici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su B. P. (32) iz Užica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, u stanu B. P. zaplenila ručnu bombu, mačetu, nož, kao i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i vagicu za precizno merenje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

PROČITAJTE JOŠ:

SVE O HIBRIDNIM VOZILIMA U „VIKEND JUTRU“: Održavanje, registracija i osiguranje su JEFTINIJI, a vozi se kao i bilo koji automobil!

KRKOBABIĆ U „VIKEND JUTRU“: Sarađujemo sa SPC i SANU za novi projekat dodele kuća na selu – a POMAŽE I PREDSEDNIK VUČIĆ!

PRITVOR ISTIČE U PONEDELJAK: Danas se očekuje optužnica protiv Belivukove grupe

Danas Srbi slave Ognjenu Mariju: Ko slavi ovu svetiteljku, siguran je u letinu! Ko se ogreši o njen dan, teško njemu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u okviru akcije „Gnev“, uhapsili su M. H. (61) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je u pretresu stana osumnjičene pronašla manju količinu materije za koju se sumnja da je amfetamin.

M. H. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter