Izvor: ESPRESO
19.03.2024 u 13:04
0

ARKANOVI VOJNICI, POZNATI HRVAT I GRČKA: Tvrdnje su OZBILJNE!

Priča vezana za nekadašnjeg golmana Hajduka iz Splita u kojoj su spomenuti i ljudi Željka Ražnatovića Arkana

Grčki PAOK predvođen Srbinom Andrijom Živkovićem deklasirao je splitski Hajduk (3:0) u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija. za Ligu konferencije.

Hrvatski mediji pokušali su da naprave vruću uvertiru pred ovaj duel.I naravno, tu nije moglo da prođe bez pominanja Srba u negativnom kontekstu, a gotovo je neizostavno bilo i pominanje Željka Ražnatovića Arkana, koji izgleda i dalje izaziva veliku dozu straha, ali i čitanosti portala u Hrvatskoj, kad god se pomene njegovo ime.

PRIKUPLJENO DOVOLJNO DOKAZA ZA OPTUŽNICU ZA MASAKR U DUBONI: Uskoro suđenje Urošu B.

 

Tonči Gabrić branio je gol solunskog PAOK od 1991. do 1993. godine, a onda je kako sam kaže, zbog jedne poruke morao da napusti Grčku.

– Mogao bih sada da vam pripovedam sat vremena. Jedna od tih priča je i ona kada su mi 1993. godine na automobilu splitskih registarskih oznaka ostavili pretnju. Jedno jutro mi je na parkingu, na prednjem staklu, osvanuo poster hrvatske reprezentacije u kojoj sam i ja bio, na kojem je na mojoj glavi bila rupa i strelica, uz pretnju: „Ustašo, ovako ćeš završiti“ – rekao je Tonči Gabrić za Večernji list i nastavio:

– U to doba Arkan je slao svoje vojnike na odmor u taj deo Grčke. Taj incident bio je jedan od razloga zbog kojih sam otišao iz Grčke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter