Izvor: INFORMER
02.10.2023 u 09:05
0

AUTOM PODLETELI POD KAMION: Jedna osoba izgubila život, dve teško povređene u saobraćajnoj nesreći u Železniku

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 2.52, na putu od Železnika ka Sremčici, teško su povređene tri osobe, a jutros je, kako se saznaje, jedna od njih podlegla povredama.

Kako je jutros rečeno u službi Hitne pomoći, u nesreći su teško povređena dva muškarca od 30 i 35 godina i 35-godišnja žena, koji su noćas prevezeni u salu reanimacije Urgentog centra.

PRETIO NAPUNJENIM PIŠTOLJEM U SRED BEOGRADA: UHAPŠEN MANIJAK!!!

Tokom noći ekipe hitne pomoći odgovorile su na 93 poziva građana, od kojih je 15 bilo na javnim mestima. Za pomoć su najčešće zvali hronični bolesnici i astmatičari.

Do udesa je došlo kada je automobil u kom su se nalazili dva muškarca (30) i (35), kao i žena (35), podleteo pod kamion.

– Koliko je udes bio žestog govori i činjenica da su intervenisali i vatrogasci. Oni su podesnim alatima sekli automobil koji je učestvovao u udesu kako bi oslobodili povređene osobe – navodi dobro obavešten izvor.

Nakon što su ih vatrogasci oslobodili, povređeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar gde su im konstatovane teške telesne povrede.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter