Izvor: kurir.rs
10.08.2023 u 16:23
0

TUGA DO NEBA! Oglasio se sin pilota poginulog u padu aviona!

Sin poginulog pilota ne može od šoka da se oporavi

– U šoku sam, pilot je bio moj otac – rekao je sin Aleksandra Arsića, pilota koji je danas tragično nastradao u padu malog aviona kod Batajnice.

– Da, došlo je do pada aviona. Saznao sam i ja malopre, ne znam šta se tačno desilo. U šoku sam – dodao je sin pilota.

Kako se saznaje, u avionu je bio samo pilot Aleksandar Arsić koji je poleteo sa aerodroma „13. maj“ u Zemun Polju, kada se ubrzo avion srušio u njivu.

– Poleteo je i nakon 4-5 minuta je imao neki otkaz. Nije mogao da upravlja letelicom i srušio se u obližnje kukuruze i zapalio – navodi izvor.

Prema saznanjima, avion je pao kod autoputa Novi Sad-Beograd, u visini nadvožnjaka u Batajnici u njivu. Hitna pomoć je konstatovala smrt pilota Aleksandra Arsića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter