Izvor: Blic
08.11.2023 u 13:45
0

BELIVUKOV VOJNIK PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR: Karapandžić tvrdio da ga niko nije napao, imao bizarno objašnjenje za povrede

Boris Karapandžić, koji je optužen kao deo klana koji su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, primljen je u Urgentni centar sa teškim povredama

Karapandžić je primljen na kliniku juče oko 10 sati i da je bio sav krvav. Lekari koji su mu pružili prvu pomoć odmah su obavestili policiju.
– Karapandžić je došao u Urgentni sav krvav i u hematomima, imao ih je čak i po tabanima. Policiji je navodno rekao da ga niko nije mučio i tukao, već da je sam proleteo kroz staklena vrata – otkriva sagovornik.

Kako se dodaje, Karapandžić nije životno ugrožen, ali je hospitalizovan.

– On je u stabilnom stanju, zadržan je u bolnici –

Boris Karapandžić, podsetimo, prošle nedelje je bio u sudnici Specijalnog suda na suđenju klanu Velje Nevolje.

On je bio uhapšen 4. februara 2021. godine, a u oktobru prošle godine je pušten da se brani sa slobode.

Kriminalnoj grupi sudi se za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i oružjem, ali se Karapandžić ne tereti da je učestvovao u krvavim zločinima, već da je bio pripadnik klana koji je delovala pod paravanom navijačke grupe „Principi“.

Nekoliko puta, od kako je pušten, došao je modar u sud i često je bio akter u brojnim incidentima od kako se brani sa slobode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter