Izvor:
17.10.2016 u 19:39
0

BOMBAŠU KOJI JE UHAPŠEN ISPRED VLADE ODREĐEN PRITVOR: Moraće da ide i na psihijatrijsko lečenje!

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odredilo je pritvor do 30 dana Miroslavu Stankovskom (39) iz Leštana, koji je u subotu uhapšen ispred zgrade Vlade Srbije jer je pretio da će aktivirati dve ručne bombe.

Kako Informer saznaje od izvora iz istrage, Stankovskom je na početku saslušanja u Tužilaštvu pozlilo zbog čega je ono na izvesno vreme bilo prekinuto, ali je nastavljeno posle intervencije lekara.

– Čim je priveden, požalio se da se ne oseća dobro. Pozvani su lekari iz Hitne pomoći, koji su posle pregleda ocenili da je ipak sposoban za dalje ispitivanje, ali mu je određena terapija koju je i ranije koristio u institutu "Laza Lazarević". Sve vreme je nerazgovetno ponavljao da je samo želeo da popriča sa policajcem koji je radio na "njegovom slučaju" – otkriva naš izvor.

Stankovski se, naredbom za sprovođenje istrage, tereti za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je da je on već osuđivan zbog razbojništava, ugrožavanja bezbednosti i pretnji.

Sporni događaj, podsetimo, zbio se u subotu, oko četiri sata ujutro, kada je Miroslav automobilom stigao pred zgradu vlade sa dve "kašikare" koje je montirao na gepek. Policija je pregovarala sa njim više od dva sata. Za sve to vreme nije hteo da posluša njihove naredbe da legne na zemlju i preda se, čime je izazvao opšti haos.

Međutim, policajci su u jednom trenutku iskoristili njegovu nepažnju, oborili ga na asfalt i vezali lisicama. I tada je samo tražio da razgovara sa pripadnikom kriminalističke policije koji ima "veze sa njegovim slučajem".

Informner
Foto: Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter