Izvor: Tanjug
24.06.2022 u 15:38
0

BOMBOM NA OBJEKAT ELEKTROSEVERA Albanci bacili eksplozivnu napravu u severnom delu Kosovske Mitrovice!

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković ocenio je da napad na Elektrokosmet odgovara samo onima koji žele destabilizaciju situacije na terenu i poručio da se neće dozvoliti ugrožavanje bezbednosti na severu KiM.

„Energetski sporazum iz Brisela obezbeđuje srpskoj kompaniji Elektrosever stabilno i samostalno snabdevanje strujom i Srbima prekopotrebni mir“, naveo je Petković na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je naglasio da napad na Elektrokosmet odgovara samo onom ko želi destabilizaciju na terenu i kome ne odgovara da sever ima samostalan sistem snabdevanja.

DOBRE VESTI Fon Kramon pozdravila usvojeni dokument Beograda i Prištine: „Posle godine tenzija postoji konretan plan!“

„Zato bi političarima iz Prištine bilo bolje da ne optužuju Srbe koji sigurno neće da rade ništa u korist svoje štete. Nećemo dozvoliti bilo kome da ugrozi bezbednost na severu KiM!“, rekao je Petković na Tviteru.


Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja ranije je optužio, kako je rekao, srpske paralelne strukture za bacanje eksplozivne naprave na zgradu Elektrokosmeta u severnom delu Kosovske Mitrovice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter