Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
24.06.2022 u 15:13
0

MLADIĆA BEZ POVODA USMRTILI RAZJARENI HULIGANI: Tetka Stefana Filića se oglasila nakon dve godine od stravične tragedije!

Posle skoro dve i po godine od stravičnog ubistva Stefana Filića (19), Velika Plana nije zaboravila svog nedužno stradalog sugrađanina.

UHAPŠEN NASILNIK IZ BANATSKOG NOVOG SELA: Rukama i nogama tukao ženu dok nije pala

– Na delimično oslikanom zidu, na samom ulazu u grad, pored naših velikana, patrijarha Porfirija i patrijarha Pavla, Karađorđa i Novaka Đokovića, našao se i Stefan, mladić koji je bez ikakvog povoda i krivice, ubijen od strane pijanih, obesnih huligana, štiteći nejač od samo 16 godina – reči su tektke tragično preminulog Stefana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako dodaje neutešna tetka, naša akademska slikarka Una Nikolić i njen kolega Đurađ Stevanović iz Šapca su se potrudili da ovaj mural oživi i bude opomena na njegovu žrtvu, kako za sadašnje, tako i buduće generacije.

– Te 2020. godine za nas je život stao,  živi smo, ali ne živimo. Naša bol i tuga ne prestaju, niti se mogu meriti bilo čime, ali se trudimo da nastavimo. Isčekujemo pravdu, a znamo unapred da nikad ne može biti zadovoljena, ni za njega, ni za bilo koje izgubljeno dete. Posledice su neizbrisive, pa koja bi to presuda mogla da ublaži? Nijedna – rekla je tetka i dodala:

– Veoma je teško, ne znam da li ćemo ikad preboleti, ali znam da ćemo se boriti dok smo živi. Mi smo nastavak njegovog trajanja, jer dok ima nas, biće i njega.

Podsetimo, mladić Stefan Filić (19) brutalno je pretučen u februaru pre dve godine u Velikoj Plani dok je pokušavao da zaštiti svog mladđeg, maloletnog brata od grupe mladića, koji su ga napali ispred diskoteke. Oni su ga tada brutalno tukli rukama i nogama, a nakon toga su se razbežali i ostavili ga u lokvi krvi. U takvom stanju pronašao ga je policajac koji ga je prevezao do bolnice, ali je mladić od zadobijenih povreda preminuo.

Za ubistvo tinejdžera osuđeni su Nikola Bojović (21) i Mitar Pandurević (21), prvi na 18 godina zatvora, a drugi na 15 godina.

Više javno tužilaštvo u Smederevu uložilo je žalbu na ovu presudu i traži maksimalne zatvorske kazne za obojicu od 20 godina. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter