Izvor:
21.11.2017 u 20:17
0

BRAĆA UKRALA 700.000 DINARA IZ KLADIONICE: Kupili automobil, pa ostatak potrošili na noćni provod!

Rođena braća S. M. (21) i S. D. (19) iz Bora, opljačkali su lokalnu kladionicu "Milenijum", odakle su ukrali oko 700 hiljada dinara. Pare su potrošili na provod i kupovinu auta "alfa romeo", u kome ih je policija i uhapsila.

Braća su pajserom obili kladionicu i, nakon premetačine, ukrali pare. Sa sobom su poneli i dva računara, jer su mislili da se tu čuvaju podaci bezbedonosnih kamera. Nisu znali da kladionica nema video nadzor.

Sa ukradenim parama, braća su kupila auto "alfa romeo", nakon čega su kolima išli iz grada u grad i novac trošili na provod.

Policija ih je lišila slobode upravo kada su se "alfom" vraćali kući. U autu je pronađen deo novca, a u gepeku računari iz kladionice.

S.M. iza sebe ima nekoliko razbojništava i teških krađa, zbog kojih je nedavno osuđen i trebao je da ide na odluženje zatvorske kazne.

Njegovom bratu je pljačka kladionice bila "vatreno krštenje".

Policija je podnela prijavu zbog teške krađe, ali je Tužilaštvo dalo nalog da se braća puste da se brane sa slobode.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter