Izvor:
11.09.2017 u 18:16
0

BRANILAC UHAPŠENIH NA ZAKINTOSU OTKRIVA: Evo kako izgleda ćelija u kojoj je Dušan, osumnjičeni za ubistvo Amerikanca!

– I ja sam zadovoljna načinom na koji su mene ispoštovali – imala sam otvorenu advokatsku posetu kao što je to i u Srbiji – kaže branilac Dobričanin

Dušan Ranković, jedan od petorice Srba osumnjičenih za učešće u tuči i ubistvu američkog turiste Bakarija Hendersona (22) na grčkom ostrvu Zakintos, već mesec i po dana nalazi se u pritvoru zatvora u Amfisi, dok su trojica u Avloni, a peti je u trećem zatvoru. Grčki zatvori su "na lošem glasu", a Ranković je odvojen od ostalih srpskih mladića, ali, na sreću, nema problema sa ostalim zatvorenicima, niti osobljem, prenosi nam utiske njegov branilac Zora Dobričanin Nikodinović.

– Dušana Rankovića sam obišla pre 20 dana.

– On je u zatvoru u malom mestu Amfisa u brdima blizu Delfija.

– Bez obzira na to što je to multinacionalni zatvor, što ih u sobi ima 25, on je zadovoljan kako se prema njemu odnosi zatvorsko osoblje… I ja sam zadovoljna načinom na koji su mene ispoštovali – imala sam otvorenu advokatsku posetu kao što je to i u Srbiji – kaže Dobričanin.

Ranković je bio pritvoren prvo u policijskoj stanici na Zakintosu, zatim u tranzitnom zatvoru u Patri, pa u Atini, da bi u 27. jula stigao u Amfisu.

Kako je Dobričanin ranije najavila, suđenje za ubistvo mladog Amerikanca Bakarija Hendersona (22) obaviće se u Patri.

Amfisa je najveće mesto okruga Fokida, periferije Središnja Grčka i nalazi se u dolini na nadmorskoj visini od 180 metara između dve velike planine, Parnasa na istoku i Gione na zapadu. Grad se nalazi 13 kilometara od najbližeg primorskog mesta, gradića Itea.

U blizini su Delfi, čuveno arheološko nalazište i savremeni grad u Grčkoj.

Telegraf
Foto: Twitter/romania_journal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter