Izvor: BSC HAPPY
24.01.2024 u 11:44
1

„SPREČILI SMO DA SE PROŠIRI“: Čaušić za Happy TV o požaru u Bloku 70 i mogućem uzroku

Načelnik sekora za vanredne situacije MUP-a Luka Čaušić govorio je za Happy TV o požaru u Bloku 70, koji je izbio jutros oko 7 časova.

– Najbitnije da nema za sada povređenih i stradalih, istraga će pokazati šta je bio uzrok požara. Pripadnici vatrogasno- spasilačke brigade Beograd su u rekordnom roku, za samo dva-tri minuta stigli na lice mesta. Trenutno je na terenu 62 vatrogasca i 3 helikoptera, koja pomažu u gašenju požara. Mnogo su pomogli da se spusti temperatura i da vatrogasci mogu da priđu, kako bi mogli da ugase vatru. Tu su i pripadnici MUP-a koji obezbeđuju mesto požara, kako ljudi ne bi sebe ugrozili pokuašavajući da spasu nešto od imovine. Ne možemo još reći da je požar potpuno pod kontrolom, ali sprečili smo da se ne proširi sa zadnje strane Tržnog centra na druge lokale – rekao je Čaušić.

UŽIVO! TUŽNE SLIKE U BLOKU 70! Požar pod kontrolom, Kinezi skupljaju stvari koje su sačuvali (VIDEO)

Iako se od pojedinih vlasnika lokala moglo čuti da je mogući uzrok požara eksplozija plinske boce, Čaušić je rekao da je rano govoriti o tome.

– Uzrok požara utvrdiće istraga, dok ona ne bude završena o tome ne možemo da govorimo -naglasio je načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a.

Podsetimo požar je buknuo izbio oko 7 časova, koji je goreo i 2021. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„SPREČILI SMO DA SE PROŠIRI“: Čaušić za Happy TV o požaru u Bloku 70 i mogućem uzroku”

  1. Niste još svesni šta je sve moglo da se desi , da se kojim sluajem zapalio po neki automobil ili da je duvao vetar pa da je prešlo preko KFC do Benzinske pumpe , pa da su svi automobili eksplodrali , Gašića da slavite, a da tu na tom prostoru mora da se uvede red mora , njima treba dati Robne kuće (kao što se stari Merkator ) ili kao što je Holivud na Ledinama , tu jedino ima reda kod te vsrte Kineskih trgovaca , neka napuste ovakve objekte kao što je ovaj , ne ponašaju se kako treba ugrožavaju prostor i ljude a pri tome o tome, ni jedna inspekcija, ili neko drugi , nema ko da vodi računa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter