Izvor: Alo.rs
08.03.2023 u 21:24
0

CELA SRBIJA ŽALI ZA NASTRADALIM MALIŠANIMA: Osmoro dece je preminulo u 4 dana, šestoro izgorelo u požaru, dečak se udavio, a devojčicu usmrtio kamion!

Crni niz u Srbiji počeo je u nedelju u Novom Pazaru kada je u požaru koji je izbio u stanu stradalo četvoro mališana starosti od pola do 5 godina, a nastavio se samo dva kasnije u Staroj Moravici kod Bačke Topole u kojoj je stradalo još dvoje mališana takođe u požaru.

Dan kasnije, tragična vest stigla je iz mesta Rogač kod Sopota, dete starosti 6 godina upalo je u septičku jamu i udavilo se, a na Karaburmi je danas devojčicu staru 2 godine nasrmt pregazio kamion.

Horor na Karaburmi

Na Karaburmi se danas oko 11:05 časova, dogodila teška tragedija u kojoj je stradala devojčicakoja je, kako saznajemo, juče napunila dve godine, a kako javlja naš novinar sa lica mesta, devojčicu je majka vodila za ruku. Da nesreća bude još veća, ova porodica je pre nekoliko godina izgubila još jedno dete na isti način.

PRITVOR ZA VOZAČA KAMIONA: Pregazio devojčicu, dete preminulo na licu mesta

Inače, malenu je za ruku vodio brat (5), a ne majka, kako se prvo pisalo. On joj je pustio ruku i kamion ju je pregazio. Majka je tada istrčala na ulicu i videla svoje mrtvo dete, pa je pala u nesvest.

M. K. (44), vozač kamiona koji je danas na Karaburmi pregazio nasmrt devojčicu koja je imala 17 meseci, uhapšen je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter