Izvor: Kurir
20.02.2022 u 10:36
0

ČETIRI MESECA OD KAKO JE UHAPŠEN GORAN DŽONIĆ! Upleo u zločin i svoje sinove, a evo na koje načine se sve branio

Prošla su tačno četiri meseca otkako je 20. oktobra uhapšen Goran Džonić, bivši vatrogasac iz sela Moravac, osumnjičen da je u septembru ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić.

Misteriozni nestanak Đokića, a potom i pronalazak njihovih ugljenisanih tela intrigirali su javnost od prvog dana, a pravi šok je usledio tri nedelje posle zločina, kada je uhapšen Goran Džonić, Đokićev brat od tetke i osoba od poverenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jedan od najbizarnijih trenutaka u ovom nezapamćenom ubistvu je da se Džonić pojavio na njihovoj sahrani i skrštenih ruku ispratio opelo i njihov ukop.

– Džonić je uhapšen nakon što je svom bratu od strica vratio dug od 10.000 evra. To se pročulo i on je na prvom saslušanju priznao da je pratio Đokiće. On je tada, u ceo slučaj umešao svoje sinove Milana i Stefana, ali i Kostadina i Aleksandra Miloševića, meštane Moravca – kaže izvor:

– Osumnjičeni je ispričao da je imao poseban telefon kojim je navodno javljao braći Milošević, poznatijim u selu pod nadimkom Jojke, kretanje porodice svog brata. Jednog od njih je optužio kao egzekutora, ali sve je to „palo u vodu“ kada je na prepoznavanju u policijskoj stanici pokazao na pogrešnog čoveka, odnosno, nije prepoznao jednog od braće.

– Prvo su tu snimci na kojima se vidi kako obilazi lokacije gde će kasnije biti nađena tela i izgoreli automobil. Drugo postoje dokazi da je kupio gorivo koje je sipao u kanistar, a znamo da su tela spaljena. Za novac koji je nađen, on nema dokaza o poreklu, a nesporno je da se radi o novcu iz Đokićevog automobila.Džonićev pištolj nađen je u odžaku u Aleksincu, znači da je hteo da ga sakrije. Veštačenje ne kaže da je iz tog pištolja pucano na Đokiće, ali ga i ne isključuje što znači da je tim pištoljem moglo da se izvrši ubistvo – kaže advokat:

– Čak se i u njegovom psihijatrijskom veštačenju kaže da ima agresivnu crtu jako izraženu i da je sklon da krši sve norme ponašanja radi koristoljublja. Iako je on pokušavao na saslušanjima da pokaže da je uplašen, blag i slično, nekoliko svedoka su rekli izričito da je umeo zarad novca mnogo toga da uradi. Kao vrh dokaznog postupka je njegovi biološki materijal nađen na moru predmeta kao i na pištolju i novcu. A to što nije prepoznao braću Milošević je mimo svih dokaza dovoljan pokazatelj njegove karakterne nestabilnosti – komentariše Mladen Magdelinić dodajući i da je pravio prigušivač što ukazuje na njegove namere.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter