Izvor: kurir.rs
12.12.2023 u 13:22
1

ČOVEKA UBIO PA GA ZAMOTAO U TEPIH: Dobio SRAMNO MALU kaznu

U ponedeljak je Viši sud u Sremskoj Mitrovici doneo presudu kojom je Venes Lekarević (39) osuđen na zatvorsku kaznu od 12 godina zbog krivičnog dela teške telesne povrede sa smrtnim ishodom nad Ljubomirom Trnićem (43) iz istog grada.

Sudsko veće je proglasilo Lekarevića krivim za smrt Trnića, koji je, prema obdukcionom nalazu, preminuo usled višestrukih udaraca po glavi. Trnićevo telo pronađeno je umotano u tepih u gepeku automobila „golf“ u naselju Kamenjar.

Obrazlažući presudu, sudija Milica Cvejić je istakla da je tokom sudskog postupka došlo do prekvalifikacije krivičnog dela te se umesto za ubistvo, Lekareviću sudilo za krivično delo teške telesne povrede sa smrtnim ishodom, čija je maksimalna kazna 12 godina zatvora. Lekarević nije bio prisutan prilikom izricanja presude.

„AJDE DA REŠIMO ŠTA IMAMO“: Novi snimak divljanja Hofmana, viče u kameru

Podsetimo, tragični događaj datira iz avgusta 2021. godine, kada je Ljubomir Trnić, prema svedočenju, pio s prijateljima ispred prodavnice. Sukob između Venesa i Trnića eskalirao je, ali je Trnić pokušao da smiri situaciju. Nakon toga, Lekarević je pozvao Trnića na dodatno piće i otišli su u stan u naselju Kamenjar, gde je kasnije pronađeno Trnićevo telo. Iako je bila sumnjičena za saizvršilaštvo u ubistvu, N. K. (29), koja je navodno bila u vezi s Lekarevićem, nije optužena zbog nedostatka dokaza. Tokom suđenja, je izjavila da više nije u vezi sa optuženim.

Ova presuda je izazvala kontroverze i nezadovoljstvo kod porodice žrtve, dok je istovremeno pokazala nedostatak dovoljnih dokaza za dalje optužbe protiv N.K.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ČOVEKA UBIO PA GA ZAMOTAO U TEPIH: Dobio SRAMNO MALU kaznu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter