Izvor: HappyBSC
14.11.2021 u 08:32
0

Da li je dobro da se Dijana Hrkalović brani sa slobode? U „VIKEND JUTRO“ NA TV HAPPY o Elezu i kriminalu u Srbiji

Da li će posle Elezove izjave biti novih hapšenja? Koliko će njegovo svedočenje uticati na kriminal u Srbiji?

Tema u „Vikend jutru“ na TV HAPPY upravo je bilo to kako će Elezovo svedočenje dalje uticati na optužnicu protiv Dijane Hrkalović.

-Ovo je novi potez Tužilaštva. Tužilaštvo je krenulo korak dalje, optužnica protiv Dijane Hrkalović se proširuje. Očigledno će neko morati da preuzme ulogu svedoka saradnika ili zaštićenog. Elez je dobro procenio situaciju i pristao na ovo. On bi mogao za deset godina da bude na slobodi ukoliko bude sarađivao. Mi za sad imamo informacije iz medija, rekao je Peca Jeremić, urednik portal “Embargo”.

PROČITAJTE JOŠ: PRONAĐENO TELO MUŠKARCA: Videlo se da mu je prerezan grkljan

On dalje kaže:

-Sad se pritiska Dijana Hrkalović. Mislim da je ovo kupovina vremena, da se traži da se proširi optužnica i zato je produžen pritvor. Veoma je važno da se napokon raspetlja kriminal u Srbiji. I bitno je jako da budu iza rešetaka i oni koji su bili iznad Dijane Hrkalović. Teško je poverovati da je sve sama radila. Videćemo koliko se Dijana ogrešila o zakon. Ona je sistematično pripremala svoje ljude na svim mestima. Ne može biti dovoljan samo iskaz Eleza već su potrebni i materijalni dokazi. Inače zakazala je bezbedonosna provera kada je reč o Dijani. Jako mlada je na funkciji. Za kratko vreme je prigrabila mnogo moći. 

PROČITAJTE JOŠ: Poginuli brat i sestra, majka celu noć čekala sina, a onda joj javili da je mrtav

Miljana Vranić, novinar Kurir portal:

-Dok je Dijana bila na poziciji u MUP-u, dogodilo se 5 ubistva mafijaških. Postavlja se pitanje zašto ta ubistva nisu rešena. Pretpostavlja se da Elez zna mnogo o tome, i da je ključni svedok. Otkriće nešto što niko ne zna. Dijana je sigurno spremila odbranu. Pretpostavlja se da je bila u vezi sa ubistvima i bilo bi čudno da se brani sa slobode. Dijana je bila jako pažljiva, nije se isticala kada je reč o novcu. Znamo samo za njenog oca i tablice sa inicijalima njenog imena. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter