Izvor: Alo
05.06.2022 u 15:38
0

DA LI JE OVO MOTIV UBISTVA U BARAJEVU? Poznato šta se dešavalo pre samog zločina

Jutros je Zoran P. ubio medicinsku sestru Snežanu S. u Barajevu. Posle zločina, sebi je prerezao grkljan i nalazi se u teško stanju.

Ubica Zoran P. (51) i ubijena Snežana S. (47) ranije su bili u emotivnoj vezi i oboje su razvedeni. Problemi su počeli nedavno, kada je ona rešilla da ga ostavi. Tada su počele pretnje i ona je o tome obavestila policiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

HOROR U BARAJEVU! Muž izbo ženu nožem pa sebi prerezao vrat

Snežanin majka je, pošto joj je saopšteno da joj je ćerka ubijena, stigla u dvorište kuće. Žena je plakala i zapomagala. – Joj sine, joj dete moje. Joj ćerko moja, sine moj dođi. Šta ti uradi, joj Snežo moja – zapomaže nesrećna žena.

Na lice mesta stigao je i tužilac, a na licu mesta je i Snežanin otac.

 Snežana Simić (47) radila je kao medicinska sestra, ima dvoje dece, i razvedena je.

 Snežana i Zoran bili su u ljubavnoj vezi i oboje su razvedeni. Ona je odlučila da prekine svaki odnos sa njim. Pretio joj je i ona je o svemu obavestila policiju. Zorane je jutros došao kako bi se pomirili i pili su kafu, otišao je od nje a zatim je opet došao za pola sata. Uzeo je nož i izbo je Snežanu dok je kosila travu, a potom sebi prerezao grkljan – kaže naš sagovornik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter