Izvor: Kurir.rs/Blic/Boston 25 Njuz
10.01.2023 u 15:04
0

DAN NAKON ŠTO JE BEOGRAĐANKA ANA NESTALA, BRAJAN KUPIO CERADE, KOFU I LEPLJIVU TRAKU?! Policija trenutno dokaze traži na deponiji!

Šon Haris, vlasnik firme "Šon Haris Enterprajz" iz Kohaseta, rekao je reporterima "Boston 25 Njuz", da su njegove dve prikolice za smeće zaplenjene u okviru istrage, kao i da su istražitelji kontaktirali sa njim u subotu uveče.

Američki istražitelji zaplenili su dve prikolice za smeće u okviru potrage za nestalom Beograđankom Anom Volš (39).

ANA VOLŠ (39) JE PRED NESTANAK ZVALA OVE 3 OSOBE, ALI JOJ SE NIKO NIJE JAVIO: Novi detalji misterioznog nestanka Beograđanke parališu!

On je po dogovoru sa policijom odneo kontejnere na ugovorenu lokaciju i predao ih.

Haris je rekao da su se prikolice za smeće nalazile na stanici u ulici Cedar u Kohasetu i da su verovatno poslednji put ispražnjene pre novogodišnjih praznika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nekoliko izvora reklo je za „Boston 25 Njuz“ da se ulažu veliki napori da se pronađu dokazi koje je Brajan Volš, suprugAne Volš, možda bacio u neki kontejner ili kantu.

Podsetimo, Ana Volš poreklom iz Srbije, iz Beograda, navodno je poslednji put viđena kako izlazi iz kuće 1. januara oko 4 sata ujutru, dok je Brajan optužen da je doveo policiju u zabludu tokom istrage o nestanku svoje supruge.

Nakon njegovog hapšenja, tužioci su saopštili da je u podrumu kuće nestale Ane Volš pronađena krv, kao i krvavi nož.

Policija je isto saopštila da je njen suprug, samo dan nakon što je Ana nestala kupio sredstva za čišćenje vredna 450 dolara. Takođe, navode i da je kupio cerade, kofu, ali i lepljivu traku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter