Izvor: HappyBSC/Tanjug
16.07.2022 u 16:31
0

„DEKO, DA LI NAS STEFAN SADA GLEDA SA NEBA?“ Potresne reči porodice Balić, godinu dana nakog pogibije malenog Stefana!

Prošlo je godinu dana od stravične nesreće u kojoj je nastradao dečak Stefan Balić (9), kada ga je na pešačkom prelaza ubio pijani Lazar G. (38), a porodica nesrećnog dečaka obeležila je pomen.

Deda tragičnog nastradalog deteta Slobodan Balić ispričao je medijima da je tuga prevelika godinu dana nakon saobraćajne nesreće.

Potresne reči strica dečaka koga je usmrtio vozač na Karaburmi: „OVO JE SESTRA KOJA NIKADA VIŠE NEĆE VIDETI BRATA“ (VIDEO)

– Danas je godinu dana, vratili smo se sa groblja, održali smo unuku opelo, a tuga je prevelika. Veliki broj se okupio kako bi odalo počast, naši prijatelji i ljudi koji su bili sa nama na protestima – ispričao je Slobodan. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Mlađi unuk ima samo pet godina, ali je svestan stvari koja se dogodila. Zna da mu je brat preminuo, ali je još mali, mnogo će mu stvari biti jasnije kad odraste. Jako često pita za brata, posebno mene, jer ja provodim najviše vremena sa njim, on i unuk od mlađeg sina su mi uteha. „Da li nas Stefan gleda sa neba?“, najčešće je pitanje, a ja ne znam šta da mu odgovorim pa mu kažem „Naravno da nas gleda, želi da vidi da li smo dobri.“, a onda skrećem sa teme.

Podsetimo, Stefan Balić kada je sa svojim ocem i mlađim bratom prelazio pešakči prelaz. U tom momentu na njih je naleteo pijani Lazar G. koji je preticao obilazio autobus koji se zaustavio da propusti njih trojicu da pređu ulicu. Nakon udarca vozač je svojim autom pobegao sa mesta nesreće, a potom se sam prijavio policiji sledećeg dana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter