Izvor: KURIR
12.10.2023 u 22:49
0

DETALJI PUCNJAVE U GROCKOJ: Dragoljub zapucao pa bežao autom u kom su bili njegov sin (8), devojčica (17) i supruga!

Dragoljub R. (37) koji je sinoć pucao iz lovačke puške ispred kafane "Stara Grocka" automobilom je bežao po naselju dok je na zadnjem sedištu bio njegov osmogodišnji sin.

Dragoljub je najpre sa suprugom, sinom i sedamnaestogodišnjom devojčicom sedeo u kafani, gde je popio rakiju, a dečak sok. Oni su, kako kaže radnik kafane, u tom momentu bili jedini gosti, a nisu se zadržali ni pola sata. Kada je prišao da ih usluži, video je da Dragolub oko struka nosi pojas sa municijom za lovačko oružje, ali je napadač brzo navukao majicu preko opasača.

Nakon što su otišli u automobil, Dragoljub je uzeo lovačku pušku iz vozila i počeo da puca. Najpre je opalio u vazduh, potom u suprotnom smeru od kafane, a onda i u kafanu. Mnogi meštani, ne očekujući da im neko puca ispred kuća i lokala u kojima rade, mislili su da su u pitanju petarde.

NA SEOSKOM IMANJU GAJILI MARIHUANU: Evo šta je policija sve otkrila

Nakon pucnjave, seo je u automobil u kom je i dalje bio njegov osmogodišnji sin, supruga i 17-godišnja devojčica i dao se u bekstvo. On je obišao krug po Grockoj, a u jednom momentu je sve troje putnika, koji su bili prinuđeni da učestvuju u dramatičnom bekstvu, ostavio i dalje pobegao sam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter