Izvor: Kurir.rs
24.09.2022 u 10:03
0

DETALJI SAOBRAĆAJKE NA AUTO-PUTU KOD GRMOVCA: Čovek u alkoholisanom stanju izazvao tešku nesreću, stradala žena!

U teškoj saobraćajnoj nezgodi jutros na auto-putu u Beogradu kod Grmovca stradala je M.P. (34), a G.P. (31) je teško povređena.

NOĆ ZA NAMA: Na auto-putu poginula žena, još jedna osoba teže povređena!

Nesreća se dogodila kada je na njihov auto naleteo automobil marke „pasat“ za čijim volanom je bio David K. (28) koji je vozio pod dejstvom alkohola, prilikom alko-testa utvrđeno je da ima 1,39 promila alkohola u krvi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Hitna pomoć je tražila pomoć vatrogasaca, kako bi mogli da dođu do putnika vozila. Povređena žena na suvozačevom mestu prevezena je u Urgentni centar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter