Izvor: kurir
25.07.2021 u 16:57
0

DETALJI SUKOBA BELIVUKA I MILOŠEVIĆA ČIJI JE SNIMAK UBISTVA POTRESAO SRBIJU: Vlastimir se sam tukao protiv 10 Veljinih vojnika!

Dugogodišnji član obezbeđenja poznatih beogradskih klubova Milorad Tomić Toša otkrio je detalje sukoba između klana Veljka Belivuka i karatiste Vlastimira Miloševića čiji je snimak ubistva potresao Srbiju.

VAŽNO:

Samo u „Dobro jutro Srbijo“ DETALJAN PLAN KRIMINALNIH GRUPA! Imamo duboko organizovani kriminal preko klubova i navijača!

STIŽE 20 EVRA POMOĆI DRŽAVE! Pogledajte kakva će biti prijava i koliko ćemo svi u zbiru da dobijemo!

VUČIĆ NAJAVIO! Svim punoletnim građanima još 20 evra u decembru!

GRMEO JE DVORANOM „MARŠ NA DRINU“!Odbojkašice dominirale nad Dominikanskom Republikom (VIDEO)

– Sve je krenulo kad su ga pozvali na splav. Skočilo je na prevaru njih 10-20 i jednostavno su ga otkinuli od života. Jedva je preživeo. I od tog doba je razmišljao kako da im se osveti. Oni su to znali. Ubili su ga. Našli su im dokaze i neko ih je oslobodio. Ne bi postojala današnja hapšenja da su odležali za to ubistvo. Ne bi postojao Belivuk – rekao je nedavno Tomić.

Tomić naglašava da Milošević nije bio siledžija.

– Vlastu sam voleo. Radili smo zajedno u jednom klubu, posle je napredovao dosta u tom svetu i uzeo nekoliko klubova da drži. I svaki klub koji je Vlasta uzeo je funkcionisao bez ikakvih problema. Dogodi se problem i on to reši u sekundi. Ali nije bio siledžija. Nije bio neko ko maltretira ljude. Bio je enormno hrabar i enormno jak. I nije prezao ni od čega – rekao je Toša.

Vlastimir Milošević je ubijen 30. januara ujutru 2017. godine u ranim jutarnjim satima u Ulici 27. marta u centru Beograda.

Kad se Milošević pojavio na vratima, ubica je ispalio u njega deset hitaca iz „škorpiona“ sa prigušivačem, a sedam ga je pogodilo u telo i jedan ispod brade.

Uprkos tome, Vlasta je ranjen počeo da beži, ali je zbog povreda ubrzo pao na tramvajske šine. Ubica mu je potom prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

Za surovu likvidaciju su bili osumnjičeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković koji je inače bio Miloševićev kum. Nakon istrage su oslobođeni jer su biološki tragovi pronađeni na mestu zločina navodno slučajno kontaminirani.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter