Izvor: informer
26.07.2021 u 13:15
0

DETALJI UDESA KOD SEVOJNA: Povređen muškarac HITNO PREBAČEN ZA BEOGRAD – dečak zadržan u užičkoj bolnici!

Muškarac Đ.N. (38) iz Novog Sada, koji je jutros zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći u Sevojnu, nakon ukazanje pomoći u užičkoj bolnici prebačen je u Beograd u bolnicu na Banjici. U tom udesu, koji se dogodio u Sevojnu, stradala je supruga povređenog Đ.N. stara 33 godine, a povrede je zadobio i njihov sin star između 6 i 7 godina, koji je zadržan u užičkoj bolnici i nije životno ugrožen.

VAŽNO:

VULIN EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome – ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

DRECUN SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD – svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Vojvodina: Nastavlja se projekat ranog otkrivanja raka pluća

Prema prvim podacima iz istrage žena je bila na mestu suvozača i aktivirili su se vazdušni jastuci.

Automobil „reno senik“, u kome je bila ova porodica kretao se iz pravca Užica, a autobus se kretao lokalnom linijom Sevojno-Užice. U jednom momentu je putničko vozilo iz još neutvrđenih razloga prešla na suprotnu kolovoznu traku i sudarilo se sa autobusom.

Zbog puno prtljaga u gepeku putničkog automobila pretpostavlja se da se porodica vraćala sa letovanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter